Actueel

Iedere assurantieadviseur zijn eigen team

24-08-2017

Afdelingen Acceptie en Polisbeheer heten vanaf 17 juli 2017 Afdeling Klanten & Assurantieadviseurs. Binnen deze afdeling zijn de adviseurs opgedeeld in 3 teams: het Accountteam, het Serviceteam en het Salesteam. Door deze indeling heeft iedere adviseur zijn eigen team.

Lees meer

schade tijdens airbnb

22-06-2017

Het is inmiddels meer dan een trend; een huis huren of verhuren via (bijvoorbeeld) Airbnb. Iedereen kent wel iemand die zijn huis via Airbnb verhuurt. Maar, hoe zit het met schade die ontstaat tijdens de verhuurperiode?

Lees meer

Gemotoriseerde evenementen verzekert u bij de Vereende

22-06-2017

De komende weken zijn er in, met name, dorpen weer de oogst- en feestweken. Tijdens deze weken worden vaak evenementen als autovoetbal, streetkarting en Trekkertrek georganiseerd. Voor deze evenementen kan de Vereende een passende verzekering bieden. Meer informatie?

Lees meer

Onverzekerbaar bestaat eigenlijk niet

23-05-2017

De reguliere verzekeringsbranche staat onder druk wat over het algemeen leidt tot meer standaardisatie in het acceptatieproces. De Vereende doet daarin het tegenovergestelde, varen niet blind op ervaringscijfers.

Lees meer

Schadebehandeling

23-05-2017

De schadeafdeling van de Vereende krijgt de meest uiteenlopende schades te behandelen, van schades veroorzaakt door onverzekerden en onbekenden tot tuktuks en AVB’s.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Meer informatie.

de Vereende Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

×