Geen zorgen, we helpen u in het nieuwe portaal

26 juni 2019 - Maandag 1 juli 2019 gaan we over naar het nieuwe portaal voor intermediaire producten: OnzeVereende. U kunt dan veel meer zelf doen, waardoor u minder afhankelijk bent van de bereikbaarheid van de Vereende. Het portaal is heel gebruiksvriendelijk ingericht. We hebben ook de indeling en processen logischer en efficiënter ingericht. Deze veranderingen kunnen er wel voor zorgen dat het voor u in het begin soms even zoeken is.

Ondersteuning

Daarom gaan we u op verschillende manieren ondersteunen. Als eerste hebben we de belangrijkste wijzigingen op een rijtje gezet. De link naar deze pagina vind u onderaan dit artikel. Ook vindt u hier een compleet overzicht van alle wijzigingen. Verder hebben we 6 instructiefilmpjes ontwikkeld over onderwerpen waar we de meeste vragen over verwachten. In deze filmpjes laten we zien hoe u bijvoorbeeld een offerteaanvraag doet, een offerte omzet naar polis en hoe u mutaties kunt doen. De filmpjes kunt op de help-pagina in het portaal vinden.

Komt na de livegang naar voren dat er behoefte is aan instructiefilmpjes over andere onderwerpen, dan gaan we deze natuurlijk opnemen. Bovendien stellen we aan de hand van binnenkomende vragen een lijst op met antwoorden op de meest gestelde vragen. Deze lijst wordt op de help-pagina in het portaal geplaatst en regelmatig geüpdatet.

Toch nog vragen?

Komt u alsnog niet verder? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen met onze helpdesk. De medewerkers van de helpdesk staan voor u klaar van 09:00 uur tot 17:00 uur op maandag tot en met vrijdag. Ze zijn bereikbaar op 070 – 3408 100 (voor vragen over het portaal kies * in het menu) en helpen u graag verder.

Help pagina OnzeVereende Top 10 belangrijkste wijzigingen in het nieuwe portaal

TIP van afdeling Acceptatie

Onderstaande producten kon u in het oude portaal niet zelf invoeren en in het nieuwe portaal wel. De gemiddelde doorlooptijd van een aanvraag is op dit moment 4 weken.

Heeft u afgelopen periode een aanvraag voor één van onderstaande producten gedaan en nog geen offerte ontvangen? Dan kunt u er ook voor kiezen de aanvraag zelf in te voeren in het nieuwe portaal OnzeVereende. Grote kans dat u de offerte dan direct in huis hebt.

MR OngekentekendElectrische step
 Fietstaxi
 Gesloten invalidewagen
 IJscokar
 Open invalidewagen (scootmobielen/elektrische rolstoelen)
 Segway
 Stint
 Swing
 Tractor
 Treintje
 Trikke
 Werkmaterieel
 Overig
Teruggekeurd Motorrijtuig (MMBS)Bestelauto
 Personenauto
 Vrachtauto
MR Korte termijnBestelauto
 Bromfiets
 Motor
 Personenauto
 Vrachtauto
 Snorfiets
 Carbage run
 Overig
MR Multi objectBromfiets
 Buggy (> 50 cc)
 Electrische step
 Quad
 Snorfiets
 Solex
 Tuk Tuk
 Vespacar
 Overig
 Electrische step
 Fietstaxi
 Gesloten invalidewagen
 Open invalidewagen (scootmobielen/elektrische rolstoelen)
 Segway
 Stint
 Swing
 Trikke
 Overig