Gemotoriseerde evenementen verzekert u bij de Vereende

De komende weken zijn er in, met name, dorpen weer de oogst- en feestweken. Tijdens deze weken worden vaak evenementen als autovoetbal, streetkarting en trekkertrek georganiseerd. Voor deze evenementen kan de Vereende een passende verzekering bieden.

Evenementen

De afgelopen jaren is het aantal evenementen in het zomerseizoen flink gestegen. Niet vreemd want met een drankje, een hapje en een goed entertainmentprogramma is een bezoek aan een evenement een prima tijdverdrijf. Het evenementenseizoen is inmiddels in volle gang. Iets wat we bij de Vereende goed merken. De meest uiteenlopende evenementen komen voorbij. De rode draad binnen de evenementenverzekering is dat wij alleen een oplossing kunnen bieden voor de motorrijtuigrisico’s tijdens evenementen.

Grote diversiteit aan evenementen

Het is soms verbazingwekkend om te zien wat voor evenementen er allemaal in Nederland georganiseerd worden. Autovoetbal, streetkarting, grasmaaierraces, autoblubbering, raceauto- optochten en een hele reeks trekkertrek’s. Vaak kan de Vereende een oplossing bieden voor deze evenementen. Het uitgangspunt bij beoordeling is altijd de veiligheid van de bezoekers aan een evenement.

Checklist

Voor het aanvragen van een verzekering van een motorrijtuigevenementen hebben wij een checklist ontwikkeld. Omdat geen enkel evenement hetzelfde is, is het van belang om de aanvraag voor de verzekering tijdig en compleet aan te leveren. De vergunning van de gemeente, een veiligheidsplan en een plattegrond zijn zaken die de Vereende graag tijdig ontvangt voor het behandelen van een verzekeringsaanvraag.

de Vereende Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

×