laatste kans voor inschrijven Rij zeker

De afgelopen maanden hebben wij u met enige regelmaat geïnformeerd over ons project Rij Zeker. Mogelijk heeft u zelf deelgenomen aan de middagen die wij voor de met ons samenwerkende adviseurs in november op verschillende plekken in Nederland organiseerden.

 

Het Rij Zeker project bestaat uit twee belangrijke componenten. De installatie van een app die het rijgedrag meet en een rijvaardigheidstraining. De afgelopen weken hebben wij, in samenspraak met verschillende adviseurs, deelnemers voor dit project de kans gegeven zich hiervoor in te schrijven. Inmiddels hebben de eerste deelnemers de app geïnstalleerd en hebben wij ook de rijvaardigheidstraining ingepland. Deze training zal plaats vinden op zaterdag 10 maart in Dordrecht.

 

Mogelijk bent u de laatste weken nog klanten van de Vereende tegen gekomen die u ook aan dit project wilt laten deelnemen. Dat kan. Wij hebben nog een beperkt aantal plekken vrij voor lastminute kandidaten, die zich voor 10 februari aanmelden.

 

Deze deelnemers moeten uiteraard wel passen binnen de criteria om aan het project deel te kunnen nemen: een motorrijtuigverzekering hebben lopen bij de Vereende als gevolg van een ongunstig schadeverloop en zeer gemotiveerd zijn om actief te werken aan een verbeterd rijgedrag.

De app en de rijvaardigheidsdag zijn gratis en het met goed gevolg afleggen van de rijvaardigheidstest wordt bovendien beloond met 1 extra trede op de B/M-ladder.

 

Heeft u nog last minute kandidaten? Dan kunt u hen informeren, enthousiasmeren en verwijzen naar het inschrijfformulier. Inschrijven moet vanzelfsprekend door de kandidaat zelf plaatsvinden. De kandidaat tekent dan ook voor de voorwaarden. Inschrijven kan op bit.ly/aanmeldenrijzeker.

Als de kandidaat voldoet aan de criteria hoeft u hierover niet nog vooraf met ons af te stemmen.