Onverzekerbaar bestaat eigenlijk niet

dinsdag 23 mei 2017

Bij de Vereende pakken wij verzekeringsvragen op die heel ingewikkeld of onverzekerbaar lijken. Hoewel er zeker verzekeringsaanvragen worden uitgesloten, kunnen we vaak toch wel een oplossing bieden. Dat kunnen we doen doordat we bij een aanvraag goed de risico’s in kaart brengen. De reguliere verzekeringsbranche staat onder druk wat over het algemeen leidt tot meer standaardisatie in het acceptatieproces. De Vereende doet daarin het tegenovergestelde, vaart niet blind op ervaringscijfers. Wij accepteren nog op de ambachtelijke wijze.

vierkant onverzekerbaar.jpg

Adfiz Magazine

In het Adfiz Magazine van mei, met als thema vakmanschap, staat een artikel over Tattoo Bob, zijn assurantieadviseur en de Vereende. Tattoo Bob – Bob Moelker – vertelt over zijn vak als tatoeëerder. Professionaliteit staat bij Tattoo Bob hoog in het vaandel. De apparatuur waarmee wordt gewerkt is steriel, ze gebruiken dezelfde autoclaven als in ziekenhuizen en de verf voldoet aan de eisen van de Warenwet.

Toch adviseerde zijn assurantieadviseur een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AVB) af te sluiten. Daar waar de meeste verzekeraars een aansprakelijkheidsverzekering voor een tatoeageshop aan zich voorbij laten gaan, doet de Vereende dat niet. De adviseur vond in de Vereende een geschikte partner en zo kwam het tot een AVB voor Tattoo Bob.

Onverzekerbaar bestaat dus eigenlijk niet.

Op bladzijde 24 en 25 van dit Adfiz Magazine leest u het artikel over Tattoo Bob en de AVB.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Meer informatie.

de Vereende Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

×