Onze kennis delen we graag

15 mei 2019 - In de maand mei geven drie collega’s van de Vereende een presentatie. Gert-Jan Paauw, Specialist Verzekeringstechniek, geeft binnenkort een presentatie aan leden van assurantieclub LAC Zuid (Limburg) over moeilijk verzekerbare risico’s. Afgelopen week gaf Bert Sonneveld, Manager Marketing & Acceptatie, dezelfde presentatie aan assurantieclub GSFD (’t Gooi, Flevoland en Utrecht). En Shakhawan Mirza, Changemanager, presenteerde op ‘Hybrid IT Infrastructure’ hoe de Vereende de doelstellingen voor selfservice en digitalisering van processen op een veilige manier wil realiseren.

Digitaal transformeren

Aan de hand van de afhandeling van materiële schadeclaims door het Waarborgfonds besprak Shakhawan Mirza de stappen die de Vereende heeft genomen om te digitaliseren. De Vereende heeft een hybride oplossing gekozen die modulair en standaard is en waarmee op een veilige manier, door API, met elkaar wordt gecommuniceerd.

Moeilijk verzekerbare risico’s

In de presentatie over moeilijk verzekerbare risico’s leggen Gert-Jan Paauw en Bert Sonneveld aan de hand van praktijkvoorbeelden uit welke risico’s moeilijk te verzekeren zijn (of niet verzekerbaar zijn). Hierbij komen de acceptatievragen specifiek aan de orde en de uiteindelijke beslissing over wel of geen acceptatie. Aan het einde van de presentatie worden diverse aansprekende casussen interactief met de aanwezigen besproken.

 

Delen van kennis

In de loop van de afgelopen jaren hebben de experts van de Vereende veel kennis opgebouwd. Die kennis delen we graag met u. Dat doen we door artikelen in de tweewekelijkse nieuwsbrief, maar dus ook door het geven van presentaties.

Onderwerpen waar u – naast het bovenstaande – aan kunt denken, zijn beroepsaansprakelijkheid voor financieel adviseurs en makelaars, pools, de NHT (Nederlandse Herverzekeringsmaatschappij voor Terrorismeschade), Wettelijke Aansprakelijkheid Motorvoertuigen (WAM), groene kaart, buitenlandse schade, schade door buitenlandse chauffeurs, gemotoriseerde evenementen en praalwagens en de taxiverzekeringsmarkt. Om maar enkele onderwerpen te noemen.

 

Bent u er in geïnteresseerd om voor uw organisatie of vereniging iemand van de Vereende een presentatie te laten geven, stuur dan een mail aan [email protected]