dinsdag 28 maart 2017

PERSBERICHT | De Vereende introduceert WEGAM-dekking voor de BAVAM-polis

vierkant WEGAM.jpg

De Vereende introduceert WEGAM-dekking voor de BAVAM-polis

In oktober 2016 introduceerde de Vereende voor klanten met een AVB bij de Vereende, de WEGAM-dekking. Op de BAVAM-polis was toen nog geen aanvullende WEGAM-dekking beschikbaar. Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het nieuwe administratiesysteem van de BAVAM-polis. Na de livegang daarvan op 11 maart jl. is het mogelijk om de WEGAM-dekking voor de BAVAM-polis op een goede manier te registreren. Daarom kunnen relaties met een BAVAM-polis vanaf 28 maart 2017 óók een WEGAM-dekking aanvragen. Ook als er een AVB bij een andere verzekeraar loopt, kan de aanvullende WEGAM-dekking via de Vereende worden afgesloten.

Waarom een WEGAM-dekking voor de BAVAM-polis?

De nog altijd aantrekkende economie, lage hypotheekrente en het toenemend consumentenvertrouwen zorgen voor een stijging in de verkoop van onroerend goed. Dit vertaalt zich in drukke tijden voor makelaarskantoren, financieel –en assurantieadviseurs. Werknemers zijn vaker op pad om woonwensen van klanten in kaart te brengen. Het vaker onderweg zijn, heeft als risico dat de kans op een ongeluk toeneemt. Als werkgever zorg je ervoor dat werknemers tijdens werktijd goed verzekerd zijn. Ook als ze op pad moeten en daarvoor gebruik maken van een bedrijfsauto, bromfiets, scooter of bijvoorbeeld eigen auto. De WEGAM dekt schade die werknemers tijdens werktijd (niet woon-werkverkeer) met een motorvoertuig lijden. 

Stroomschema ondersteunt advies

Om geïnteresseerden in de WEGAM-dekking snel te helpen beslissen of een WEGAM-dekking nodig is, hebben wij op onze actiewebsite een stroomschema geplaatst. Via bit.ly/WEGAM (let op, de URL is hoofdlettergevoelig) kunnen geïnteresseerden eenvoudig controleren of een WEGAM-dekking van de Vereende interessant is. Wordt de WEGAM-dekking aangeraden? Dan kan er direct een WEGAM-dekking worden afgesloten. Het digitaal en daardoor sneller kunnen aanvragen van (aanvullende) verzekeringen is een wens van onze relaties. Daarom biedt de Vereende bij de introductie van de WEGAM-dekking voor de BAVAM-polis een gedigitaliseerd aanvraagproces aan.

De Vereende gaat voor oplossingen

Het is één van de ambities van de Vereende om te blijven zoeken naar oplossingen voor maatschappelijke issues in de verzekeringsbranche. Nu introduceren we de WEGAM-dekking voor de BAVAM-polis. Door ontwikkelingen intensief te volgen, kunnen wij de thema’s en vragen die impact hebben op de branche en maatschappij, op onze agenda zetten. Zo proberen wij voor onze relaties een volledig en nuttig verzekerings- en schadebehandelingsaanbod te creëren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Meer informatie.

de Vereende Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

×