Vanaf 31 oktober 2017 is de mijn.bavampolis omgeving offline gehaald. Hier kon u ook uw omzetgegevens aanleveren.

Omzetcijfers 2016 aanleveren

Volgens de polisvoorwaarden heeft u 7 maanden na het einde van het verzekeringsjaar de tijd om uw omzetcijfers aan te leveren. Mocht u dit nog niet gedaan hebben voor 2016? Dan kunt u dat alleen nog doen via mail. Gebruik hiervoor [email protected].

Vermeld daarbij:

  • / Uw kantoornaam;
  • / Polis en relatienummer;
  • / Omzetgegevens per hoedanigheid;
  • / Het aantal medewerkers dat aan uw kantoor is verbonden.

Wilt u in het onderwerp van de mail uw polisnummer vermelden? Wij kunnen uw mail dan zo snel mogelijk verwerken.

Omzetcijfers 2017 aanleveren

Verhuizingen, in dienst nemen van ZZP-ers, verandering van rechtsvorm, starten met nieuwe activiteiten, wijziging in hoedanigheden en andere wijzigingen kunnen tot 31 maart 2018 ook worden doorgegeven via mail. En ook hierbij verzoeken bij u om in de onderwerpregel uw polisnummer te vermelden.

Wilt u al eerder uw omzetcijfers 2017 aanleveren? Dan kan dat ook via de hierboven beschreven wijze. Wilt u dan ook in de onderwerpregel uw polisnummer opnemen?

Overige wijzigingen

Er wordt gewerkt aan een nieuw portaal. Vanaf 31 maart 2018 zal dit live staan. Natuurlijk ontvangt u van ons bericht als dit nieuwe portaal live staat. Vanaf die datum kunt u uw omzetcijfers 2017 via dat portaal aanleveren.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 070 – 3 195 310 of per mail [email protected].

de Vereende Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

×