Bijzondere voertuigen

Elk motorrijtuig dient volgens de wet verzekerd te zijn. Dus ook de meest bijzondere voertuigen. De Vereende is over het algemeen in staat om voor elk motorrijtuig een verzekeringsoplossing aan te bieden.

Onderstaand noemen we enkele voorbeelden van voertuigen die we kunnen verzekeren. Deze lijst zal steeds langer worden, want steeds weer dient zich een risico aan dat wij nog niet eerder hebben verzekerd. Des te groter de uitdaging om op zoek te gaan naar een passende dekking.

Voorbeelden van bijzondere voertuigen zijn:

(Verhuur van) Segway Roller;
scootmobiel;
trike;
quad;
treintje voor vervoer van parkbezoekers;
golfkarretjes voor bijvoorbeeld reclamedoeleinden.

Dit zijn wat voorbeelden van bijzondere motorrijtuigrisico's die ter verzekering aan de Vereende kunnen worden aangeboden. Staat uw vervoersmiddel niet in de lijst? Mail ons uw vraag en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Dekking
De Vereende motorrijtuigverzekering kent als basis een WA-dekking (wettelijk verplichte verzekering van uw aansprakelijkheid als bestuurder). Deze dekking kan in de meeste gevallen worden uitgebreid met een ongevallenverzekering voor in- en/of opzittenden, schadeverzekering voor inzittenden en een rechtsbijstandverzekering (inclusief of exclusief contractsrechtsbijstand). In sommige gevallen bestaat zelfs de mogelijkheid om een (beperkte) cascodekking, voor schade aan uw eigen motorrijtuig, mee te verzekeren.

 

Offerte aanvragen?
Zoek verzekeringsadviseur bij u in de buurt.

(Bijv. 1111AA)