Pop-up store verzekering

  • Pop-up store verzekering

    Pop-up store verzekering
  • Pop-up store verzekering

    Pop-up store verzekering

Pop-up stores in winkelgebieden met leegstand

De afgelopen 10 jaar zijn er in Nederland 22.000 winkels en winkelconcepten verdwenen. Door de opkomst van de pop-up store formule wordt een groot deel van deze leegstand opgelost.

Pop-up stores zijn er in allerlei soorten, maten en mogelijkheden. Denk aan de pop-up brandstores waar de nieuwste modellen auto’s, telefoons en audioapparatuur worden aangeprezen. Of de promotiestores waar bijvoorbeeld boekhandels de nieuwste publicaties promoten. Voor startend ondernemers en start-ups is een pop-up store het ideale middel om een product of concept te toetsen bij de doelgroep. Na de introductie gaat de ondernemer alleen online verder, huurt voor langere tijd een winkelpand of hopt door naar de volgende pop-up locatie.

Winkelpand: check. Inrichting: check. Product of dienst: check. Verzekering: eh…

Een pop-up store beginnen, betekent snel beslissingen nemen over locatie, inrichting en bijvoorbeeld promotie. Omdat deze 3 aspecten direct te maken hebben met de verkoop van een product, denkt de ondernemer daar als eerste aan. Niet of nauwelijks wordt er aan een verzekering gedacht.

Waarvoor bent u met een pop-up store verzekering verzekerd?

De Vereende maakt het ondernemers makkelijk door een speciale pop-up store verzekering aan te bieden. De pop-up store verzekering verzekert de ondernemer voor aansprakelijkheid (voor bedrijven; AVB) en geeft een uitgebreide dekking op bedrijfsinventaris, huurdersbelang en handelsvoorraad. Het unieke van de pop-up store verzekering is dat de looptijd tijdelijk is.

Wij bieden 2 pakketten. Ieder pakket heeft een vastgestelde looptijd van 3 maanden. Prettig, zo bent u tijdens de inrichting en openingstijden van uw pop-up store goed verzekerd.

Overzicht pakketten

Details pop-up store verzekering

Pakket 1

Pakket 2

Inventaris/ goederen verzekerd tegen (brand)schade of diefstal/inbraak tot een bedrag van

€ 25.000,-

€ 50.000,-

Huurdersbelang verzekerd voor

€ 10.000,-

€ 10.000,-

Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven (AVB)

€ 1.250.000,-

€ 1.250.000,-

Eigen risico per gebeurtenis

Eigen risico bij diefstal/inbraak per gebeurtenis

€ 250,-

€ 500,-

€ 250,-

€ 500,-

Premie voor 3 maanden (vastgestelde looptijd)

€ 214,50

€ 302,50

Poliskosten

€ 15,-

€ 15,-

Assurantiebelasting

21%

21%

 

Deze pakketten zijn van toepassing op een pop-up store gevestigd in een stenen/hard pand.

Is uw pop-up store in een pand van ander materiaal gevestigd? Dan kunnen de verzekeringstarieven afwijken. Neem voor meer informatie contact op met uw assurantieadviseur.

 

Winkelklassen

Bovenstaande pakketten zijn voor winkel(concepten) in de categorie laag en midden (L/M) volgens de Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI). Valt uw winkel(concept) in de categorie hoog of zeer hoog (H/ZH)dan zijn de premie en condities voor een pop-up store verzekering op aanvraag. Voor de categorieën hoog en zeer hoog zullen wij met name aanvullende preventiemaatregelen vragen. Bent u ondernemer en wilt u weten in welke klasse uw pop-up store concept wordt ingedeeld? Neem dan contact op met uw assurantieadviseur.

Meer weten?
Neem voor meer informatie over de Vereende pop-up store verzekering contact op met onze zakelijke acceptanten via telefoonnummer 070 – 340 81 00 of stuur een e-mail naar [email protected].

Verzekeringskaart

Verzekeringskaart-button_new

Verzekering afsluiten?
Zoek verzekeringsadviseur in de buurt

(Bijv. 1111AA)