De Carbagerun; een bijzondere rit

Op maandag 4 juli 2016 start de 8e editie van de Carbagerun. Een ludieke puzzelrit waar 500 auto’s met een waarde van maximaal € 500,- dwars door Europa zullen trekken. De organisatie stelt maar twee voorwaarden: maximaal € 500,- en het bouwjaar van de auto niet jonger dan 1998. Voor de deelnemers een bijzonder leuk evenement, voor verzekeraars een uitdaging.

Gelukkig biedt de Vereende een oplossing voor deze en andere puzzeltochten. Waar een reguliere verzekeraar puzzeltochten uitsluit, heeft de Vereende een oplossing op maat. Voor de Carbagerun biedt de Vereende een WA-dekking: 5 dagen voor, 5 dagen tijdens en 5 dagen na de run.

Uw cliënt krijgt een groene kaart, waarmee dekking kan worden aangetoond in alle landen die op onze groene kaart vermeld staan.

De Carbagerun heeft geen snelheidselement, maar draait om creativiteit en originaliteit. Alle 500 auto’s zijn tot in de puntjes versierd, waardoor de gehele stoet behoorlijk opvalt wanneer zij passeert. De organisatie heeft zelfs een originaliteitsprijs voor de best versierde auto.

Ondanks dat wij al een aantal jaar de meeste deelnemers verzekeren, merken wij dat tussenpersonen ons niet altijd direct weten te vinden. Juist voor dit soort verzekeringsvraagstukken is de Vereende de ideale partij om tot een oplossing te komen, zodat uw relatie goed verzekerd aan een puzzeltocht mee kan doen.