Schade melden als tegenpartij motorvoertuigen

Het is natuurlijk erg vervelend dat onze verzekerde schade heeft veroorzaakt aan uw eigendom(men). De Vereende regelt de schade snel en deskundig.

Contact schadeafdeling van de Vereende

U kunt uw schade per mail of telefoon aan ons melden. Onze schade afdeling is bereikbaar via e-mail [email protected] of via telefoonnummer 070-3408209.

Letsel?

Heeft u (ook) letselschade opgelopen? klik dan hieronder op de knop 'letsel' voor meer informatie.

letsel

Eerste beoordeling

Op basis van de beschikbare informatie kijken we naar de schade. Mogelijk dat wij nog aanvullende informatie van u nodig hebben. Wij laten u zo snel mogelijk weten of de schade gedekt is op de polis en of onze verzekerde aansprakelijk is.

De schade-expert

Vaak schakelen wij een schade-expert in om de schade te beoordelen en vast te stellen. De Vereende maakt hiervoor gebruik van onafhankelijke externe expertisebureaus. De schade-experts zijn ingeschreven bij de Stichting Nederlands Instituut Van Register Expert (NIVRE). Het NIVRE bevordert de deskundigheid van schade-experts. Meer informatie staat op www.nivre.nl. De experts die wij inschakelen houden zich aan de Gedragscode schade-expertiseorganisaties. Deze code staat op  www.verzekeraars.nl.

Onze schade-expert bepaalt de hoogte van de schade. De schade-expert doet geen uitspraak over de dekking en zegt geen betaling toe.

De onderzoeker

Om de oorzaak van de schade duidelijk te krijgen wordt soms een onderzoeker ingeschakeld. De onderzoeker stelt vragen over de feiten en omstandigheden bij de schade. De kosten voor het onderzoek betaalt de Vereende. Onderzoekers moeten zich houden aan de geldende gedragscodes en protocollen. Deze kunt u vinden op www.verzekeraars.nl.