Kennisbank

Uitlooprisico

22-06-2017

Uitlooprisico; een veelgebruikte en daardoor vaak gehoorde verzekeringsterm. Maar wat is het ook alweer en wanneer komt het voor?

Lees meer

MMBS

08-06-2017

Voor alle soorten MMBS-en geldt een verzekeringsplicht. Bij de Vereende kunt u terecht voor zo’n verzekering.

Lees meer

elektrische bezorgfiets

08-06-2017

Het bezorgen van maaltijden op bromfietsen zoals we dit de afgelopen jaren vooral zagen, wordt steeds vaker gedaan door jongeren op elektrische fietsen.

Lees meer

Foodtrucks

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond; foodfestivals. Vanuit opvallende foodtrucks wordt allerlei etenswaar verkocht. Van omgebouwde legertruck tot voormalig stadsbus; alles met wielen lijkt te kunnen worden omgebouwd tot foodtruck. Een verzekering afsluiten kan vaak via reguliere verzekeraars, maar hoe zit het met de food’brommer? Waar verzeker je die?

Lees meer

Na u clausule

23-05-2017

Een Na U clausule is een bepaling op een polis of in de voorwaarden die stelt dat elke andere verzekering waarop hetzelfde belang verzekerd is, voorgaat.

Lees meer

cybercrime

23-05-2017

Kijk je alleen al naar de cijfers van cybercrime of interncriminaliteit dan zijn dat cijfers waarvan je schrikt! Wij delen een paar cijfers met u:

Lees meer

Onderlinge aansprakelijkheid

04-05-2017

Kunnen verzekerden van één aansprakelijkheidsverzekering ook onderling aansprakelijk worden gehouden voor schade? Het antwoord is ja, maar niet in alle gevallen.

Lees meer

Indemniteitsbeginsel

06-04-2017

Voor schadeverzekeringen geldt dat de verzekering niet mag leiden tot vergoeding van een hoger bedrag dan de daadwerkelijk geleden schade; oftewel het indemniteitsbeginsel of indemniteitsprincipe.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Meer informatie.

de Vereende Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

×