Kennisbank

Joyride

24-08-2017

Hoe zit het met de verzekering als een voertuig wordt gebruikt voor joyriding? De verzekeringsspecialisten van de Vereende geven daar deze keer antwoord op.

Lees meer

AVP dekking in het buitenland

13-07-2017

Degene die op pad gaan, kennen vaak wel de voorwaarden van de reisverzekering. Maar, hoe zit het met de dekking op uw aansprakelijkheidsverzekering in het buitenland? Wat als u op vakantie in Spanje per ongeluk schade aan een persoon of andermans spullen veroorzaakt?

Lees meer

AVB versus BAV

13-07-2017

De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en beroepsaansprakelijkheidsverzekering worden nog al eens door elkaar gehaald. Toch is het verschil goed duidelijk te maken.

Lees meer

Uitlooprisico

22-06-2017

Uitlooprisico; een veelgebruikte en daardoor vaak gehoorde verzekeringsterm. Maar wat is het ook alweer en wanneer komt het voor?

Lees meer

MMBS

08-06-2017

Voor alle soorten MMBS-en geldt een verzekeringsplicht. Bij de Vereende kunt u terecht voor zo’n verzekering.

Lees meer

elektrische bezorgfiets

08-06-2017

Het bezorgen van maaltijden op bromfietsen zoals we dit de afgelopen jaren vooral zagen, wordt steeds vaker gedaan door jongeren op elektrische fietsen.

Lees meer

Foodtrucks

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond; foodfestivals. Vanuit opvallende foodtrucks wordt allerlei etenswaar verkocht. Van omgebouwde legertruck tot voormalig stadsbus; alles met wielen lijkt te kunnen worden omgebouwd tot foodtruck. Een verzekering afsluiten kan vaak via reguliere verzekeraars, maar hoe zit het met de food’brommer? Waar verzeker je die?

Lees meer

Na u clausule

23-05-2017

Een Na U clausule is een bepaling op een polis of in de voorwaarden die stelt dat elke andere verzekering waarop hetzelfde belang verzekerd is, voorgaat.

Lees meer

cybercrime

23-05-2017

Kijk je alleen al naar de cijfers van cybercrime of interncriminaliteit dan zijn dat cijfers waarvan je schrikt! Wij delen een paar cijfers met u:

Lees meer

Onderlinge aansprakelijkheid

04-05-2017

Kunnen verzekerden van één aansprakelijkheidsverzekering ook onderling aansprakelijk worden gehouden voor schade? Het antwoord is ja, maar niet in alle gevallen.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw bezoek gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Meer informatie.

de Vereende Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

×