Rialto Verzekeringen

Rialto Verzekeringen heet vanaf september 2016 de Vereende

In de verzekeringsbranche was (en is) Rialto Verzekeringen een bekende naam. Rialto Verzekeringen is als sinds 1965 de verzekeraar die klaarstaat voor bijzondere en maatschappelijke risico’s. Risico’s die door de reguliere verzekeringsmarkt niet worden geaccepteerd vanwege de omvang van het risico of omdat er niet voldoende specialistische kennis in huis is.

Rialto Verzekeringen was, net als beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar BAVAM onderdeel van de Verenigde Assurantiebedrijven Nederland (VAN). In september 2016 is de naam gewijzigd naar de Vereende. Ook de naam Rialto is op dat moment verdwenen. De complete verzekeringstak heeft de naam de Vereende gekregen. BAVAM gaat door als productnaam van de Vereende, namelijk als de BAVAM-polis.

Rialto Verzekeringen

Rialto Verzekeringen heet sinds september 2016 de Vereende. De Vereende is geen gewone verzekeringsmaatschappij. Al sinds 1966 verzekeren wij verkeersrisico's die voor 'normale' verzekeraars te groot zijn.

Maar de Vereende is meer dan een verzekeraar. Wij zijn specialist in bijzondere schades en via het Waarborgfonds Motorverkeer en het NLbureau komen wij op voo rslachtoffers van onbekende of onverzekerde daders. Ook voor het managen complexe pool contructies kunt u bij de Vereende terecht

Over de Vereende

Schadeverzekeringen

De Vereende biedt een uitgebreid aanbod schadeverzekeringen voor zeer uiteenlopende risico's. U kunt bij ons terecht voor een maatwerk oplossing voor:

/ Motorrijtuigen
/ Brand en Inboedel
/ Aansprakelijkeheid
/ Rechtsbijstand
/ Evenementen

Kijk voor al onze verzekeringsoplossingen op de website.

Schadeverzekeringen

Vind uw adviseur

De Vereende is een zogenaamde intermediairsmaatschappij. Dit betekent dat u als consument niet direct bij ons een verzekering kunt afsluiten. Een verzekering bij de Vereende sluit u af via een Assurantie adviseur. De Vereende werkt samen met adviseurs in heel Nederland en dus ook bij u in de buurt.Via onderstaande link kunt u bekijken welke adviseur er bij u in de buurt zit.

Vind uw adviseur