Aansprakelijkheid voor bedrijven

U heeft een eigen bedrijf. U doet uw best om uw klanten dát te geven waarom wordt gevraagd. Toch kan er wat fout gaan waardoor u aansprakelijk gesteld wordt voor de schade die anderen oplopen. Dan is het fijn om te weten dat u hiervoor verzekerd bent. De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven van de Vereende is ontwikkeld om uw financiële positie te waarborgen na een schade.

Voor wie is de aansprakelijkheidsverzekering bedrijven?

De aansprakelijkheidsverzekering van de Vereende is zó ontwikkeld dat deze voor de meeste bedrijven en beroepen geschikt is. Onze maatwerkpolissen zorgen dat u met passie uw bedrijf kunt uitoefenen. Zonder dat u zich druk hoeft te maken of u bij een eventuele aansprakelijkstelling wel goed verzekerd bent. U heeft immers een verzekering bij de Vereende.

Dekking

De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven van de Vereende dekt schade die u of uw medewerkers toebrengen aan anderen. U bent verzekerd voor zowel schade aan zaken als schade aan personen.

De verzekering biedt dekking tegen schade tot € 1.250.000,00 per aanspraak, en twee keer dit bedrag in een verzekeringsjaar.

Premie

Omdat iedere verzekering bij de Vereende maatwerk is, hebben wij geen premies op de website staan. Wilt u weten wat een aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf kost? Vul dan het aanvraagformulier Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven in. Heeft u hierbij hulp nodig? Vraag dan uw verzekeringsadviseur om hulp.
 
Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij deze zorgvuldig beoordelen en u vervolgens een voorstel doen. Uiteraard zullen wij u ook de van toepassing zijnde polisvoorwaarden sturen.

Verzekeringskaarten

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB)

Verzekeringskaart-button_new

Offerte aanvragen?
Zoek verzekeringsadviseur bij u in de buurt.

(Bijv. 1111AA)